Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det slutar ändå bara med tårar

Försöker väga det negativa mot det positiva
det som finns som är värt att leva för
jag vet inte vilken taktik som är den rätta
om känslan jag har just nu kommer att gå över
vilket beslut som är rätt
när allt ändras
och det slutar ändå bara med tårar




Fri vers av Ananas
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-14 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas