Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad menas med denna utställningsinstallation? Några kategoriers konst enligt min hjärna!


Allt för konsten.

Hon sitter på en regnbåge,(byggd sådan) och sitter i toaställning;
Hennes byxor är nedhasade precis ovanför knäna, mellan låren.

Stillbild. Tagning! Vänta! Är inte tagning endast för filmfolk, och absolut inte för fotokonst?


Och; I ett genomskinligt hus, eller ett hus med fönster som vätter mot konstverket, konstverket snurrar, försvinner för ett tag; Nöjer sig betraktaren med att snabbt titta på konstverket? Eller medans konstverket snurrar runt, så vänder betraktaren sig om, och går? (Utställningen; .... På ett verk!)
Reaktion på ett verk , heter verket, och syftar på Reaktionen hos betraktaren, men för att inte betraktaren ska veta på förhand, att den är betraktad, så punktar man ordet Reaktion. En kamera skall följa betraktarens reaktion!

Vättar vätter åt det hållet! Gör en vätte i lämpligt material, lera eller betong, eller mix om det går! Sätt vätten på en piedestal, och få den att stå bakom skylten.




Bunden vers av Mim
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-15 13:32



Bookmark and Share


  danne //
wov Jim carey Carrey True women show men det liksom blixtrade till där upp i planeten att reality shower är på tapeten. iför sig är det en riktigt bra film dessutom , o sen är det liksom tidens melodi att visa upp sig, ja t om lilla obetydliga jag gör ju det ;)

Bra tänkt där Mim, kanske vi stannar upp å tänker efter lite nu vad vill, vad bekräftelsen är för något , hoppa utanför ramen liksom!
tack / danne
2018-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Mim