Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade kommunikation

Jag älskar dig !
: Älskar dig med
Vad menar du orkar du inte ens anstränga dig ?
:Men .. Du vet att jag älskar dig !
Här är man ärlig och rak och du bara ....
: Okey ut med språket vad är det?
Jag vill skiljas !
: Men jag älskar dig !
Älskar dig med men....
:Kanske du ska anstränga dig !

Det är inte kriget utan det som ligger bakom det .......




Fri vers av Patrik M
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-15 17:53



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
att skiljas är fegt. har man ingått matrinoumi måste man hålla fast vid det
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2158030

2018-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Patrik M
Patrik M