Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pete Kuzma

Jag gick på kurs på helgen,
undervisade 4or i matematik med halsont och tunga ögonlock. Min jacka var röd som en tomat, jag dejtade Johan.

Hans IQ var 140. Men vem brydde sig, hans EQ var högre. Love

Tittade på greyhound i famn på mänska i rulltrappan.

Pete Kuzma's snow day hypnotiserade mig. Så jag lyssnade igen.




Fri vers av fjärilarärblommorsomdruckitvin
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-16 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fjärilarärblommorsomdruckitvin
fjärilarärblommorsomdruckitvin