Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ONDSKANS HÄNDER

 

Kompakt mörker

målat på himlens duk

 

inga stjärnor

ingen måne ger ljus

 

stigen i skogen

stenig och hal

 

så lätt att falla

 

fladdrande skuggor

bakom träd och buskar

 

tystnaden ekar

mellan bergen

 

plötsligt ett andetag

en bruten kvist

 

så lätt att falla

 

i ondskans händer

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-11-16 18:31



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Imponerande att du med så få ord lyckas skrämma upp mig. Ja ondskan ligger på lur, bäst att inte vara naiv.
2018-11-28

  ResenärGenomLivet VIP
Känns som en rysare...brrr....
2018-11-21

    ej medlem längre
I mörkret ligger ondskan på lur. Din dikt håller läsaren i spänningens grepp. Målande och välformulerat mångbottnat!
2018-11-18

  Fem hjärtan VIP
En text son är kusligt aktuell..!
2018-11-17

  M.Eta
Mörkret är ofta skrämmande, undviker att vara ute då.
2018-11-17

  Niliboy
Ja, jag går inte i skogen när det är mörkt, å det finns. Ju ondska som man måste rusta sig emot
2018-11-17

    ej medlem längre
En text som ger kalla kårar. Bra skildring av verkligheten!
2018-11-16

  ULJO
Precis. I mörkret lurar farorna
2018-11-16

  Öknens Ros VIP
I mörkret lurar farorna.
2018-11-16

  Feliaxel VIP
Ja det gäller att passa sig för ondskans händer
2018-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP