Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De ber mig att censurera mig själv

 

Kom inte och be mig att hålla käft,
liksom be mig att "självcensurera"
För att Du inte pallar att stå upp
för att du saknar mod att offentligt reagera
Kom inte och säg att jag är negativ,
för att du blundar för männens brott
Kom inte och säg att jag är en dramaqueen,
för att du inte kan stå upp mot näthatets spott



Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-17 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale