Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vågen

Red på vågen
gjorde jag
surfade, njöt och balanserade
ville aldrig dess slut, men

Allt förändras
Inget är beständigt

Virvlar runt
tappar fotfäste
vatten sprids
och jag
letar det sunda förnuftet
som sedan länge ropar från land

Vitt skum lägger sig till ro
en stilla röst viskar
Beroendeland
vila på din egen strand
stanna upp en stund

Jorden är trots allt
rund
njut värmen
du faller inte av

Havet kommer alltid finnas för dig
att öva balansakter i.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Livet1
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-18 07:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så var det för mig med den nya vågen.
Det höll ett tag...sedan - pladask!
"Allt slutar med ett vattenplask", som punkbandet HS Art från Sandviken uttryckte det.
2018-11-18

    ej medlem längre
Snygg text och mångtydigt
2018-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1