Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ekorrhjul, krävande arbetsliv, behov av återhämtning, tillbaka till naturen.


Romantiserande

Romantiserar förstås

skogen och

livet där.

 

Längtar skogen och 

skulle vara livrädd

om jag bodde där,

ensam.

 

Drömmer om träden,

om timmerstugan,

men skulle få 

rastlöshetssjuka och övergivenshetsfeber.

 

Drömmen om närkontakt med 

stam, rot och löv,

om hand och öga

mot timmervägg,

är flykt, 

ventil.

 

 




Fri vers av Livet1
Läst 51 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-19 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1