Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland är det stört omöjligt att förmedla det man känner med ord. Då kan man måla med färg.


Uttryck

Måla och skriv på samma bild

fånga mönstret

solreflexerna

skuggor

allt i ett,

Livet,

nyanser och former,

komplexiteten,

dofterna, tonerna, 

som Livet,

så mycket mer än

ord

så mycket mer än

allt.

 

 




Fri vers av Livet1
Läst 62 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-19 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1