Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molndikt

Utanför fönstret svävar
en dikt som jag kan nå
bara jag sträcker mig
tillräckligt långt
ut i det blå




Bunden vers (Rim) av svernbygrabben
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-19 11:02



Bookmark and Share


    jesse james
Snyggt/JJ.
2018-11-25

  cilax VIP
håller med föregånde själ
2018-11-19

  Stefan Albrektsson
Härligt "enkelt" rimmat!
Ja, ibland måste man gå upp på tå för att nå!
God rörlighet i dikten - och jag alluderar dessutom till Majakovski som hade det i byxor... Gott!


2018-11-19
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben