Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Your words getting out!

Strange in motion

Jumping between dimensions

 

Changing directions forward

Blinking eye lids

 

Play that tune

Fight your inner demon’s

 

Your words getting out

The ability to live and love

 

 Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-11-19




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-19 11:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad fint. I orden vecklas liv och kärlek ut som en intagande fjäril!
2018-11-25

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vi kan...bra...
2018-11-21

  DavidM VIP
En känsla snyggt fångad.
2018-11-19

  annapoem
The ability to live and love
~ att bemästra sitt eget liv.
2018-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin