Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om en pojke

 


En pojke!
Den miserable pojkens liv var utan liv
Pojken som levde utan heder, dröm och kärlek

Har packat sitt sextio års liv saga
Och,
Tänker skicka den till en okänd adress

Om pojken fick önska fritt
Skulle han aldrig funnits alls
Men ödet hade sin egen val

Pojken var den äldste i nio syskon
Pojken var en slav till hans syskon, mamma pappa
Pojken var ingen pojke längre

Ett vuxen liv levde stackars pojken
Han hade inga plats för hans egna drömmar
Han tvingades till icke han

Pojken som barn blev våldtagen av hans farbror
Av hans farbror morbror
Av hans skollärare i grundskolan

Pojken var ett barn
Pojken kände en oerhört smärtan i hans anal
Pojken skrek till himmeln av smärta i hans anal

Gud/Jesus, Moses, Mohammad var upptagna någon annanstans
Pojkens pappa tyckte synd om hans pedofila bror och inte om sonen
Kyrkan hyllade pojkens våldtäckt

pojkens pedofilen farbror fick asylskydd och bor i Tyskland
Hans dotter misshandlas dagligen av sin man och bor i Stockholm
Dottern tycker om att vara hemmafru och bli misshandlat

De antidemokratiska krafterna
Heter pedofiler
Heter flyktingarna

Pojken i sagan om pojken
Är,
Jag själv och heter Naji

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2018-11-19 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP