Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ledsam

 

Existensen!
Livet!

Är ledsamma och tråkiga

För de som inte har ett liv
För de som lever utanförskapet

Människan!
Kärleken!

Är ledsamma fasanfulla

För de som klassas tillhör ej tillhör människans grupp
För de som aldrig var nära kärlek i sitt liv

Dagen!
Natten!

Är plågsamma och virriga

För de som vänder på dagen
För de som till mardrömmen vaknar

Jag!
Mina dikter!

Är ledsamma och tråkiga

Som jag bara tjatar och tjatar och tjatar
Ett värdig liv är vad jag saknar , ensamhet och HEDER




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2018-11-20 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP