Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TERRITORIUM - tanka

Storskraksarmada

fiskar i vikens vatten

glider sakta fram

i vit och svart fjäderdräkt

hutar åt inkräktare




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-11-30 17:37



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
härligt hel fågelbild -
en naturupplevelse i färg, ord, bild och rörelse!
2018-12-01

  Poeten Salvador VIP
Fin naturbild
2018-12-01

  DavidM VIP
Natursekvens med aktivitet och dramatik, snygg femrading.
2018-12-01

  AiA Maria den fria
I naturens anda-självklart -tydligt-allt är

Tack!
2018-12-01

  Stanley Rydell
En verkligt omomatopoetisk armada, bara benämningen avskräcker!
2018-12-01

  Fulbergarn
Skulle lika gärna handla om ett gangstergäng, men vem vet...
2018-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra bild, dom fiskar ofta i stora flockar!
2018-11-30

  Anya VIP
Vilken fin naturbild. Gillar den inledande raden....talande.
2018-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP