Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLYGA FRI

 

På tå

inte störa

 

väcka tankar

lugn förgöra

 

tunga moln

ensam bära

 

känna dem

i sinnet tära

 

liten fågel

vill jag bli

 

till himmel

flyga fri




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-11-20 17:57



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Din text berättar mycket med så få ord! Bra!
2018-11-23

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, frihetslängtan finns...fint...
2018-11-21

  Anya VIP
Vilken fin bild. Jaa att bli en fågel vore inte så dumt. Undra vilken sort? Kanske en domherre? Eller en örn? Eller varför inte en albatross? Glida över havet.
2018-11-21

  Feliaxel VIP
Skulle vara fint att flyga fritt som en fågel
2018-11-21

  Blomma-Stjärna VIP
fint uttryckt känsla - känner med dig - kram!
2018-11-20

  Poeten Salvador VIP
Fin avslutning
2018-11-20

  ULJO
Fri som en fågel
2018-11-20

  Öknens Ros VIP
Att kunna flyga fri som fågeln, en längtan bort från det svåra.
2018-11-20

    Sefarge VIP
Och den lilla anden
Till himlen for?
När Örnen tog den
med sina klor. ..
;)
2018-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP