Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OSYNLIGT BLÄCK

 

Lek med skratt

och glädjefnatt

 

strax blev blyg

och allvarsam

 

förtrollad av

ett under

 

när själ och hjärta

öppnades på glänt

 

hemligheten skrevs

på spegelglas

 

blott för lika synlig

dold för alla andra




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-11-21 18:25



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Busig och glädjesmittande text.
2018-11-28

  Stanley Rydell
Blir varm av att läsa denna fina!
2018-11-23

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vackert skrivet! Gillar" hemligheten skrevs på spegelglas"
2018-11-23

  Blomma-Stjärna VIP
kärleksmystik!
2018-11-22

  Anya VIP
Tycker särskilt om:
"hemligheten skrevs
på spegelglas"


Skapar mystik åt texten.
2018-11-22

    ej medlem längre
Jag gillar din poetiska ton. Visst är det nåt fascinerande med speglar. Och med hemligheter.
2018-11-22

  Poeten Salvador VIP
Lite mystik
2018-11-22

  ULJO
Så härligt
2018-11-22

  bittemi VIP
Så underbart att få mötas så!
2018-11-22

  Niliboy
Ja, allt är inte för alla, så döljes kärlekens hemligheter!
2018-11-21

  Öknens Ros VIP
En hemlighet ingen annan vet.
2018-11-21

  Marita Ohlquist VIP
Kärlek, förtroende och gemenskap är tre ord som jag tänker på när jag läser din fina text!
2018-11-21

  Feliaxel VIP
Så fint
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP