Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mpel!


En tanke på torra land, om man utgår ifrån att Jag är ett te

Beachhouse-

Hon går med en badkappa på stranden. En form av nakenhet, en form av naturlighet. Många former finns det av nakenhet, fastän de inte är nakna.
Leka med kläder. Klippa i kläder, medan plagget är på. Lite hud syns.
Kanske en stilla rörelse, stilla, då rörelsen fångas på bild.

Naturlighet, kan också betyda enkelhet.
Motsatserna i mitt inre, jobbar mot varandra.
Det är en inre kamp.

Så vad kämpar de för, den mörka respektive ljusa sidan?
Jobbar de för samma sak?

De jobbar för mig.
Och jag är en världslig sak.
Men ändå någonting djupt.
Jag är två motsatser.
Varandras jämvikt eller ej?
Har alla två motsatser, inuti sig?
Är de som två intuitiva tvillingar, inuti varje själ, som kurar ihop sig, och bara väntar på att få blomma ut?

Bleachhouse- Allting bleks. Vad kan förutom det, göras i batik?

Fanns det någon batikens era?
Vilken är butikens era? Snoka... Bara en tanke, på torra land.




Bunden vers av Mim
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-21 05:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim