Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pungvattenlåset (under diskbänken )


"Pungvattenlås Råttstopp

RSK 7133994

Pungvattenlås med råttstopp. Vattenlåset stoppar råttor från att ta sig in i fastigheten genom att pungen är tillverkad i rostfritt stål som hindrar råttor från att bita sönder vattenlåset. Råttstoppet passar i JAFOs golvbrunnar med pungvattenlåset RSK 7133858 .

Vattenlåset består av: Vattenlås med handtag, underdel i rostfritt stål samt tätningsring.

Vid behov kan vattenlåset enkelt tas upp för rengöring.

Vid montering och återmontering ska O-ringen smörjas med flytande tvål eller liknande.
Beroende på golvbrunnsmodell kan vattenlåset kompletteras med ett bakvattenstopp RSK 7133868 som förhindrar översvämning. Se respektive golvbrunn".




Övriga genrer (Essä/Recension) av Gunnar Hilén VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-21 09:33



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Om låset går sönder är det bara att punga ut pengar och köpa nytt ?
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP