Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tanken var…

 

Tanken var!
Tanken är

Att

Stillestånd var
I den magiska stillheten

Oändligheten

Där galaxen står still
Där livet vilar still

Jag vilar still

Tanker var!
Tanken är!

Befrielse!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2018-11-21 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP