Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omtag...


Systrar och bröder

Om vi inte tar, fattar, varandras händer,
kommer vi att hamna i samma massgrav
såsom vår planet ser ut nu, historien är i
kapp nuet och ser en dyster framtid...




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-21 12:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
spot on
2018-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje