Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stod utanför och väntade



Den låsta dörren
krävde stort tålamod

kunde bara öppnas från insidan




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2018-11-21 12:26



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Klokt och fint
2018-11-25

  Stanley Rydell
Klokt och mångtydigt, inre processer kan ju inte forceras, liksom dörrar så länge de är stängda.
2018-11-23

  Gunnel Eriksson VIP
Bra beskrivning av den utestängdhet,
som vi utsätts för ibland.
2018-11-23

  Blomma-Stjärna VIP
tålamod
och något mer därtill
- kärlekens magiska förmåga ;-)
2018-11-22

  Olof Lagerhorn VIP
Orden blir i sig till en nyckelscen över mänsklig kontakt och relation.
2018-11-22

  Lars Hedlin
Stark och full av insikter!
2018-11-22

  Rise Little One
Mycket visdom i dessa ord!
2018-11-22

  Ezmeralda VIP
Insiktsfull text.
En del dörrar förblir låsta.
En del öppnas på glänt.
Man hoppas att dörren öppnas helt till slut.
2018-11-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Tack, för en insiktsfull text, från en som öppnat många dörrar:)
2018-11-22

  bittemi VIP
Fina ord. Krävs tillit för att släppa in ( så tänker jag )
2018-11-22

  Kungskobran VIP
För att dyrka upp
krävs en kupp

2018-11-21

  Maria Sundelin VIP
Ibland får man komma in och ibland inte
Kramar
2018-11-21

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, tålamod är något man måste lära sig...tänkvärt...
2018-11-21

  M.Eta
Får hoppas du är på sidan du kan öppna när du vill! Andra får ha tålamod och vänta. Text man kan tolka på olika sätt.
2018-11-21

    Peter Söderqvist
Spännande text. Jag undrar på vilken sida diktjaget står?
2018-11-21

  Öknens Ros VIP
Vissa människor "fastlåsta" i sitt beteende och uppträdande.
2018-11-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tänkvärda ord! Ja det finns sådana dörrar...
2018-11-21

  ULJO
Tänkvärd ord du förmedlar. Det viktiga i livet finns på insidan och det är där livet formas.
2018-11-21

  Anya VIP
Vilken fin metafor över ett psykologiskt skeende. Jaa det är många dörrar som bara kan öppnas från insidan.
2018-11-21

  BenGust VIP
Hur väl känner man en människa?
Kanske det märks när nöden växer.
Vilka ord att tillämpa för att den
andre skall öppna sig?


2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP