Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klädpoker och jag skäms

Känslan är ångest
Klädpoker, varje gång förlorar jag mot mig själv, plagg för plagg åker av
Precis som när man skalar frukt

Jag är
Avskalad, fattar du att jag är naken nu?

Finns inget mer för mig att skala av
Vill inte blöda, varför ska jag?


Förlåt för att jag inte tog mig tiden att känna vid

Men även ni kunde höra av er

Två skrot av samma korn




Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 549 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-22 03:26



Bookmark and Share


    Bo Malte
lite tråkigt att spela själv...
2018-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP