Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKUMBAD - tanka

Ljusare dager

sinnesstämning lättare

sätter kurs mot kväll

njutningsfullt bad med Allas

efter fullbordad städdag




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-22 17:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter helt underbart. <3
2018-11-25

  Anya VIP
Härligt att mysa i badet efter städdag.
2018-11-23

  M.Eta
Välförkänt och skön avslappning. Trevlig helg.
2018-11-23

  Poeten Salvador VIP
Å varmt vatten som mjukar upp
2018-11-22

  Blomma-Stjärna VIP
ett njutningsfullt bad - suveränt slut på fullbordad städdag!
2018-11-22

  Niliboy
Vi har bara dusch kabin å jag drar mig lite för, vill gärna ha ett skumbad!
2018-11-22

  Feliaxel VIP
Låter skönt
2018-11-22

  ULJO
Härligt
2018-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP