Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eternal bright in constant pulse!

When we listen to each other

We actually listen to our self in a way

 

In different part of our cosmic particle

That is light witch we all are made of

 

And in that sense we re pure Life

Eternal bright in constant pulse

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-11-22

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-22 12:36



Bookmark and Share


  PersonligaSusann
Som alltid...gillar detta.
2018-11-27

    ej medlem längre
Som en stjärna på en mörk natthimmel om själslig närhet.
2018-11-25

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Just så! Gillar
2018-11-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2018-11-23

  Maria Sundelin VIP
Helt klart är det så
2018-11-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Pulsar förenas
om de är äkta
de aldrig ens
försenas...
Men alltid
förgrenas!
2018-11-22

  WyS VIP
Just så! Fin!
2018-11-22

  ULJO
Bra där
2018-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin