Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrkans år!

Styrkans tår.
Styrketår.
Är människan stark, under hela hens livstid, eller har hon en tid, när hon är stark?

Gäller det att observera?
Ignorera?
Eller bara leva?

Men om livet är ett mirakel...
Styrketår.
Då dricker inte människan en styrketår.
Då är hon en!

Universums sav!




Bunden vers av Mim
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-22 16:59



Bookmark and Share


  danne //
Vilken härlig trilogi, jag gillar det skarpt
Mim ! :)
2018-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Mim