Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGET VETT, INGEN SANS!

 

Makt och pengar

välsmakande ord

 

demokrati

surt sa räven

 

politiken

rent av illaluktande

 

väljarna ses

som nyttiga idioter

 

inget vett, ingen sans

ni ska skämmas

 

politiker, som vi göder!

 

sandlådan är stor

verkar rymma er alla

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-28 17:03



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Bra rutet!
2018-12-03

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2018-11-30

  ULJO
Exakt
2018-11-29

  Feliaxel VIP
Så sant det du skriver
2018-11-29

  Niliboy
Äntligen en kommentar om dagens politik. Javisst är det sandlåda som pinAr folket. Jag tror inte att de tror på sin egen politik heller!
2018-11-28

  AiA Maria den fria
”Spel för galleriet” o vi betalar biljetten.
Tänker att vi ser o tar del av ”entrén”
när det är via ”bakdörren” sanningen kan ses...

Inget vett o ingen sans- ack så sant!

Tack!
2018-11-28

  M.Eta
Bra skrivet. Hur kan vuxna människor bete sig så, ”pratar inte med dig”. Går tydligen bättre ute i landets kommuner. De högsta hönsen är hur egoistiska som helst.
2018-11-28

  Öknens Ros VIP
Träffsäkert om politiker!
2018-11-28

  Fulbergarn
och så blir det väl ett extra val

Det måste till nåt nytt en annan sorts politik, men hur?i Örebro bygger de på Sjukhuset och det håller på att bli gigantiskt och ändå är det brist på sjuksystrar - jag tycker det låter bakvänt
2018-11-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som belyser vårt samhälle!
2018-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP