Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solen som


Ingjuter liv i mig



Isen lägger sig
kylan biter ända in
himlen bjuder på hopp

solen på väg upp
målar barken med sina strålar
ingjuter liv i mig

Kråkan som sitter i björken
ser solen sakta stiga
hennes siluett, får mig att le

Undrar vad en kråka funderar på
en dag som denna

Själv ska jag sluta fundera så mycket
tar en kopp kaffe istället


Helena 2018-11-23




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-23 09:19



Bookmark and Share


  tom boreland
vi och vårat kaffe
2018-11-23
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW