Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar!


Snöat in på slime, och raka spåret ut i ingenstans med mina

Jag har en vän som snöade in på Slime!
(Slime-en internetsajt?)
(Slime, som att hon befann sig i en snöglob, som man skakar skakar och det faller snö ifrån himlen , i detta fallet vattnet, det enda sättet människan kan påverka på, kan jag tro, om man inte talar om det större perspektivet-Negativet(Som alltid blir sämre än själva fotot)(Vilken fot står du på? Vilket foto står du på? Om en kvinna i röda pumps, som står på ett foto, som en maktmarkering, mitt emot står en kvinna i päls, fin klänning som matchar den, och böjer sitt ena ben, som ett försök till maktmarkering gentemot kvinnan på fotot)( Vilken fot står du på? Skyltdockan tittar ner mot en annans kvinnas fot, och konstnären konstaterar på en stor skylt, a la lapp-stil, att; Kvinnan framför mig står på vänster fot! Samtidigt som en kvinna, försöker häva tyngdlagen genom yogaställningar-(Skyltdocka i olika yogaställningar? Häva tyngdlagen, ska det stå på en av skyltarna, Vilken fot står jag på? Vilka beslut fattar jag när jag kör yoga? Eller kör yoga-bilen (en slags jeep) över mig? Ty jag kan inte själv köra över mig med yoga, ty jag utövar den, det är självvalt, och jag blir därför inte överkörd).

(Nu TILL VÄNNEN med det bokstavliga slajmet)
Jag tycker att slajm är snoraktigt, kom igen! Alla har vi erfarenheter av snor.
Snor är snåraktigt, precis som slajm.
Man vet aldrig vart det skall sluta!

Min relation till slajm? Jag hade det i barndomen, men växte ifrån det. Vissa människor växer aldrig ifrån det, och därifrån går ryktet, om att en annan människa är omogen. Kanske att min vän inte vet var hennes intresse för slajm, bokstavligt talat ska börja eller sluta? Hon har snöat in på det helt enkelt, precis som Miriam Bryant, som omnämnde detta i Hellenius hörna... En sen kväll! Whoooo! Det spökar, nu är det det kväll!




Bunden vers av Mim
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-24 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim