Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakverk , The Desert!

Desert Island.
Är det en ö, eller en Dessert? Om jag väljer att stava det fel?
Kanske plural? Flera desserter, i öknen.
Dit solen inte kan nå, när väl desserterna är klara!




Bunden vers av Mim
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-24 01:47



Bookmark and Share


  danne //
lr en flyende ö som är på drift i den stora oceanen dock blir det lite förbryllande att öar rör sig om inget mekaniskt underverk döljer sig under den, som ur en av Jules Vernes fantastiska levnadsglada berättelser. But a Dessert det får munnen att känna sig torr och svettig, man börjar känna sig utelämnad och kanske en aning väl grillad. Klart är att man kan avnjuta en gudomlig bakelse vid en oas efter många utmattade mil att sedan komma till sans att det i själva verket var en sådan trompe l'œil för hela desserten bestod av för mycket sol i knopp å själ.

Min lilla reflektion Mim när solstrålen träffar både bål o knopp kan stavelser och bild bli helt fel ;)
Gillar den Mim!
kram
2018-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Mim