Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anskrämligt eller toppenstoff?


En hit i sin anskräman!

-Hur vet man vad som slår, när man skriver?
-Det vet man inte!
Och så brast de ut i ett gemensamt skratt.




Bunden vers av Mim
Läst 117 gånger
Publicerad 2018-11-24 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim