Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKIR SPETS - tanka

Snöflingor faller

stilla mot markens svärta

fåglars tunna tår

mönster på tunt vitt täcke

liknar knypplad spetsgardin




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-24 16:15



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så observant, har inte tänkt på det, de är ju vackra, liksom din tanka!
2018-11-28

  Lars Hedlin
Fint! :)
2018-11-27

  Anya VIP
Jaa fågelspår är sannerligen vackra. Du fångar det bra här.
2018-11-26

  Blomma-Stjärna VIP
älskar att få ta del av din sköna och poetiska iakttagelseförmåga!
2018-11-25

  Petter Wingren
Allting ter sig som tunna hinnor i ett visst ljus. Fin iakttagelse med fågelfötters och knyppelstygns likhet.
2018-11-25

    ej medlem längre
Spetsfundigt. :-)
2018-11-25

  M.Eta
Fin tanka, fina spår i snön.
2018-11-25

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker skir tanka!
2018-11-24

  Niliboy
Fint om vintern, men den dröjer ju!
2018-11-24

  Fulbergarn
En vacker vitmönstrad tanka
2018-11-24

  ULJO
Vintern kan vara vacker
2018-11-24

  bittemi VIP
Vackert!
2018-11-24

  Feliaxel VIP
Ja det är vackert
2018-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP