Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när leken gick vilse

det var nyvinter

mönstren på stigen var skissade

och snöfraset fastklistrat

inget fanns över för leken

leken visste inte var den skulle ta vägen

men stigen var bara skenbart fast i kartmönstret

ingenting höll fast den i verklighetens tristess

ändå var det få som anade att målet saknades för den

som önskade sig ett äventyr

några få tappade fotfästet och orkade leva

utan att hitta hem




Fri vers av dorotea VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-25 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP