Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vingslag

ovanför   fåglar  hundratals

 jag kan känna deras varma kroppar

och fladdrande hjärtslag mot

mina kalla kinder

under deras vingslag

är jag trygg

när vinden drar genom de torra vasstråna

och låter stämmorna vibrera

blir det lätt att andas

ovanför finns himlen

en blå rymd utan botten

 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-26 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP