Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adams ursäkter - variant nr 4

Alltså, jag skulle ju bara klättra upp i trädet
för att bygga en koja!!!
Och så hängde det där - äpplet, alltså!
Det råkade bara trilla ner i min hand.
Det är väl inte mitt fel?
Och förresten var det omoget!
Smakade surt som f-n.
Ormen tyckte också att det smakade pyton.
Eva var till ingen hjälp, precis.
Hon stod vid bäcken och tvättade fikonlöv.
Men det blev ett himla liv på alla!
Förstod aldrig varför.
Det fanns ju fler äpplen att plocka!
Det var bara att ta för sig.
Nä, så vi flyttade ut ur naturparken..
Det blev lugnast så.
Lika bra det.
Men synd på kojan, den var bra.





Fri vers (Fri form) av Stardust VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2018-11-26 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP