Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och resten följer med

 

Och,
När kroppen går sönder
Följer själen med

Och,
När sömnen blir störd
Mardrömmarna kommer med

Och,
När en människans liv går sönder
Alla dörrar stängs med

Och,
När ett barn av sjukdomen drabbas
Hela familj medlem drabbas med

Och,
När en människa på sitt barndom bli bestulen
Då resten av livet också blir bestulen på

Och,
När penna tystnar
Applåderar censuren, tittar och hyllar

Och,
När jag går sönder
Skrattar hela världen och dansar

Bestulen på min barndom
Bestulen på min heder
Bestulen på min mandomen blev jag

Sönder!
Sönder!
Sönder födas jag till livet och aldrig mer än sönder

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2018-11-27 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP