Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Advent


ÖGAT!

Inför advent blickar det onda ögat
ner på alla ensamma, varde ljus, som
blev till mörker. Djuren kryper under
en buske, människan gömmer sitt
huvud i sanden.
Tänk inte på någon annan, tänd ljus
för dig själv, sådana är vi...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-27 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje