Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ETT DUNKELT LJUS - tanka

I skymningstimmen

ljus i hus speglas i sjön

blank utan vågor

solnedgång orange band

under mörkrets djupblå rand

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-27 17:26



Bookmark and Share


  M.Eta
Mörkare tider har sin tjusning också, fin tanka.
2018-11-28

  M.Eta
Mörkare tider har sin tjusning också, fin tanka.
2018-11-28

  AiA Maria den fria
Tack för förunderliga ljus- vibrationer !
2018-11-28

  Poeten Salvador VIP
Versen är motsatsen till dunkel
2018-11-28

  Feliaxel VIP
Fantastiska rader
2018-11-27

  ULJO
Så vackert
2018-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP