Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fatalisten

Jag är ett virrvar
Av känslotrådar
Som ett osynligt fiskenät
Utkastat i denna ocean
Som är min verklighet

Trådar kopplat till mitt hjärta
Elektriska stötar som letar
Ett ekolod som bara söker efter dig




Fri vers av skrivskav
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-28 08:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som ett EKG, fantastiskt fint
2018-12-12

    ej medlem längre
Du är grym!
2018-12-01

  emsutan
Nu har jag läst den här många gånger. Älskar ordvalen och bilderna det skapar..
2018-11-28
  > Nästa text
< Föregående

skrivskav
skrivskav