Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittad

Hur du hittade mig
är en gåta
Men plötsligt
Så kretsar hela min värld
kring att få lära känna dig

Att få känna dina ögon glittrande betrakta mig
Att få känna ditt leende bubbla genom mitt blod
Att få känna din röst kittla ner till min mage
Att få känna ditt skratt klinga i takt med mina hjärtslag

Jag blir så ivrig
Tankarna kan inte hindras
från att tänka på hur det skulle vara
att få känna dig

Att få känna din hud under mina händer
Att få känna dina händer utforska min kropp
Att få känna dina läppar pressas mot mina
Att få känna dina andetag mot min hals
Att få känna din värme spridas i hela mig

Var kom du ifrån
egentligen?

Jag tror nästan jag kan ta drömt fram dig
Men du är på riktigt
Och jag vill alltid vara vaken




Fri vers av skrivskav
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-01 21:37



Bookmark and Share


    Dr_Peace
Dör av den sista frasen
Så jävla fint
2021-10-26

  emsutan
Kärlek <3
2020-10-05
  > Nästa text
< Föregående

skrivskav
skrivskav