Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivskav

Augustinatt
Varmvåt asfalt
Lukt av regn

Drar tunga andetag
Av sensommarluft
Som bränner i lungorna

Mörka moln
Omfamnad av tyngden

Tankarna snurrar
Orden snurrar

De får inte plats
Men samtidigt
Kommer de inte fram

Fastnat på
Spetsen av min tunga
Eller på kanten av min hjärna
På toppen av mina fingrar

Formulerar
Suddar ut
Gör om
Suddar ut

Friktion
Skapar skrubbsår

Ungefär som
Skrivskav




Fri vers av skrivskav
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-07 00:59



Bookmark and Share


  emsutan
”Eller på kanten av min hjärna”... <3
Så jäkla bra.
2020-08-08
  > Nästa text
< Föregående

skrivskav
skrivskav