Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt trygga mörker

Det som är skrämmande är inte
att stå och väga vid kanten
och se ner i djupet

Det är där tryggheten är
Mjuk sval svärta

Det vore så enkelt att bara dyka ner

Men något håller mig tillbaka
Tunna trådar genom mitt hjärta

Det skrämmande är att se åt andra hållet
den långa vägen
tunneln
snåret
de trånga springorna genom berget

Det svåra är att hitta tillbaka igen




Fri vers av skrivskav
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-26 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skrivskav
skrivskav