Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bok.


Förstår-Kvinnan!

-Förstår!
-Förstår.

Vi dämpar henne lite.
Antingen är hon aristokrat, eller robot.
Eller adlig?

Hon följer sitt släktspår, genom att antingen följa i ledbandet, eller gå emot.

Släktspår.

Ledband. (yrke kanske)

Gå emot. (Vad har hon att vinna, eller förlora?)




Bunden vers av Mim
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-30 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim