Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saga utan slut

Det var en gång för länge sen,
så började en saga.
En prins som hade blott en vän,
som döden ville taga.
Och prinsen i sin stora nöd
han ville vännen hjälpa.
Och store rikedomar bjöd
till den som kunde stjälpa
den grymma Döden i sitt värv
och låta vännen leva.
Han skänkte fromt sin sista skärv
och även glatt sin "cheva"...
Och där tog rimmet plötsligt slut,
så går det här i världen.
En liten mus här kilar ut,
vi önskar lycka till på färden.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-30 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP