Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få mig att förstå

 

 

 

Berätta för mig hur 

svårt det rätta blev 

Berätta varför allt 

blev svårt och inget

 

Jag lyssnar utan att 

höra genom det svåra 

som en stund viskat 

 

Förklara varför det 

finaste slutade att 

slå sig ner bredvid 

livets alla dagar 

 

Få mig att förstå ...

 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-30 17:10



Bookmark and Share


  Gin83
Oerhört vackert
Väcker verkligen tankar
Älskar denna och hur du satt ihop den
Riktigt bra
2018-12-02

    Max Poisé
Precis så.
Mycket bra detta!
2018-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP