Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Småsten

Lyckligt tacksam,
i det mörkaste ljus,
rädd,
i ensamhet.



Pulserar
i det blödande hål,
jag döljer.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-02 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann