Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första

 

Den tillfrisknade psyksjuke minns sin första psykos 

Den nyktra alkoholisten minns sin första fylla 

Den övergivne älskaren sin första förälskelse

Men du har aldrig träffat nån av dem

 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-03 13:53



Bookmark and Share


  Mayssa
Minnen äger vi och delar aldrig med andra, även om vi upplever samma saker tillsammans. Det är kanske därför vi är unika?

Tänk om du skulle kunna se bilderna som visas i min hjärna...
2018-12-06

  Gunnar Hilén VIP
Den här får man tänka på ett slag.
2018-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP