Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se sig själv som viktig

Ja, jag ska unna mig att njuta...
Det är inte fel!
Vem har sagt det?
Ingen

Det var prästerna som skapade "skammen och synden". Om vi mår bra av det - så är det bra!
Mår vi inte bra av det - är det inte bra!
Så enkelt är det! Tur att man kan tänka själv...

Bohemen




Prosa av bohemen VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-03 16:55



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ja, varför krångla till det i onödan?
2018-12-03
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP