Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A galaxy of questions!

A galaxy of questions

Talking about love and hate

 

Shivers in the soul

Start the journey to the sky

 

Deliver the next life

Rewinding and repeat it all

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin2018-12-03

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-04 11:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord rymmer vidden av kärleken!
2018-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2018-12-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tänkvärda ord!
2018-12-05

  lila fjäderblomman VIP
Om och om igen... tills vi en dag bryter
evighetscirkeln och blir upplysta
2018-12-04

  Maria Sundelin VIP
Livets dilemma
2018-12-04

  DavidM VIP
Texten ger många bilder, så även de sista två raderna.
2018-12-04

  ULJO
Fint skrivet
2018-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin