Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en framtidsdröm redan nu...


Transtopisk passage

På drömmarnas tröskel

framåt hösten

löstes svampkroppar

upp i regn och

mörker och eftersom

tågen byggts

av biogent material

kom vagnarna

bara delvis

dit dom skulle

och vi fick vandra vidare

i spridda samtal







Fri vers av svernbygrabben
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-04 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben