Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför se mot sjön


Nattpromenadens ögon

Varför se mot sjön, mot havet
Där finns inget
Se mot skogen
Där finns träd

Varför se mot himlen
Där glimmar bara stjärnor
Se istället mot byn
Där finns husen med sina tända fönster


Om du kunde se världen från mina ögon




Fri vers av Emeliemeriam
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-04 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emeliemeriam
Emeliemeriam